UPB îți pune la dispoziție Biblioteca Centrală a Universității, care reunește o colecție impresionantă de cărți, periodice și materiale audio-vizuale.

Biblioteca_Nationala_a_Romaniei

Biblioteca Națională a României


Biblioteca Națională a României este cea mai mare bibliotecă din România. Aici se regăsesc peste 14 milioane de cărți, ziare și reviste, manuscrise, arhiva istorică, periodice românești vechi, stampe, fotografii, cartografie și materiale audio-vizuale.

Biblioteca_Academiei_Romane

Biblioteca Academiei Române


Biblioteca Academiei Române este o bibliotecă din București. Biblioteca colectează și conservă în colecțiile sale fondul național de manuscrise și tipărituri, ilustrând istoria și cultura românească, precum și istoria și civilizația universală.

Biblioteca_Academiei_Romane

Biblioteca Centrală Universitară


Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” (B.C.U.) este cea mai veche bibliotecă universitară din București. Întemeiate iniţial pe o orientare preponderent umanistă, colecţiile de documente ale B.C.U. oferă astăzi posibilităţi de informare, studiu şi cercetare în toate domeniile cunoaşterii.

Biblioteca_Academiei_Romane

Biblioteca Metropolitană București


Biblioteca Metropolitană București (BMB) reprezintă rețeaua de biblioteci publice din București. BMB deține peste 1 million de cărți, filme, albume muzicale, jocuri și publicații periodice.

Română