Ziua Porților Deschise pentru România – Oportunități de Studii Superioare în România

Global Education Dialogue – Universities and Cities
30 martie 2017

Miercuri, 22 martie 2017, la inițiativa Ministerului Educației Naționale și a Ambasadei României la Rabat, Maroc, s-a desfășurat Ziua Porților Deschise pentru România – Oportunități de Studii Superioare în România.
Evenimentul a fost găzduit și susținut de Universitatea Mohammed V din Rabat, Facultatea de Litere.
Au participat reprezentanți ai universităților din Maroc, reprezentanți ai ministerelor de externe, educație și învățământ superior marocane, elevi, studenți, părinți, foști studenți marocani absolvenți ai universităților din România, membri ai comunității române din Maroc, președinți ai asociațiilor româno-marocane.
Delegația română a fost compusă din 18 reprezentanți ai Ministerului Educației din România, precum și din reprezentanți ai Universității POLITEHNICA din București, Cluj, Craiova, Alba Iulia, Sibiu, Petroșani, Iași și Suceava.
Publicul marocan interesat de studiile în România s-a bucurat de prezența cadrelor academice și a avut prilejul să afle direct de la reprezentanții universităților detalii pentru înscrierea și efectuarea studiilor superioare în România.
Ambasada României în Maroc a prezentat modalitățile de obținere a vizei și constituire a dosarelor de studii. Au fost inițiate discuții pentru continuarea încheierii de parteneriate între Universitățile din România și cele din Maroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Română
Call Now Button